Kantoor inspiratie - Woonliving – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Kantoor inspiratie

Moet u uw kantoormeubilair repareren of vervangen?
Het is een feit van het kantoorleven: zelfs het best geconstrueerde, meest duurzame kantoormeubilair zal uiteindelijk kapot gaan en in verval raken. De vraag voor kantoormanagers is wanneer ze moeten proberen te repareren wat er kapot is, en wanneer ze ermee moeten stoppen en de oude dingen helemaal moeten verwijderen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende problemen voor elk kantoormeubel, hoe het te repareren en wanneer het weg te gooien en helemaal opnieuw te beginnen.
De 10 beste Office Planning Tools
Heeft u onlangs uw kantoor verplaatst? Of bent u op zoek naar een efficiënter ontwerp voor uw huidige ruimte? U moet plannen waar alles naartoe gaat voordat u cabines en zware vergadertafels herschikt. Tools voor kantoorontwerp en ruimtebeheer helpen u een kantoorlay-out te creëren die soepel verloopt en de ruimte maximaliseert.
Hoe vaak kunt u uw kantoor opnieuw inrichten?
Om de zoveel tijd heeft uw bedrijf een nieuwe start nodig, en een manier om dat nieuwe begin te krijgen, is door uw kantoor opnieuw in te richten. Wanneer u besluit om uw kantoorindeling al dan niet opnieuw te doen, let dan op tekenen dat er een verandering nodig is. Herontwerpen van uw kantoor gaan naar behoefte in plaats van een regelmatig interval.
De 5 meest voorkomende fouten in een kantooromgeving
Veel mensen die in een kantooromgeving werken, realiseren zich misschien niet hoe cruciaal het ontwerp is voor hun algehele welzijn op het werk. Bedenk hoeveel tijd je per week op kantoor doorbrengt. Deze uren lopen op en worden alleen maar bemoeilijkt door een slechte kantoorindeling, wat een negatief effect kan hebben op de medewerkerstevredenheid en productiviteit. Om het zo te zeggen: u zou het ontwerp, de functie, de ruimte of de indeling van uw huis niet negeren, dus waarom zou u het voor uw kantoor doen?
Wat zijn de beste kantoorplanten? en het integreren van de natuur in uw kantoor
Of je nu een nieuwe kantoorruimte ontwerpt of op zoek bent naar manieren om je bestaande ruimte te vernieuwen, kantoorplanten zijn een geweldige manier om unieke designelementen toe te voegen. Bovendien zijn planten buitengewoon nuttig op de werkplek.

Blijf lezen om erachter te komen hoe u de beste plant voor uw kantoor kiest en welke planten u moet vermijden.
Hoe u de beste bureaugrootte voor uw kantoor kiest
Het kiezen van het juiste bureau kan de toon zetten voor uw werkdag. Een bureau van de juiste maat geeft u ruimte om te werken en ruimte voor uw benodigdheden. Zorg voor voldoende beenruimte en opbergruimte met bureaus van Workliving.
Hoe refurbish ik zelf mijn kantoormeubilair? Schilderen, Wrappen het eerst makkelijk zelf refurbishen!
Kantoormeubilair is functioneel en duurzaam. Hoewel het fantastisch is dat dergelijke stukken zo lang meegaan, raken ze na een tijdje verouderd. Als uw kantoormeubilair betere dagen heeft gekend, is het misschien tijd voor een upgrade. Niet elk budget laat echter volledig nieuw vervangend meubilair toe. Er is een meer kostenefficiënte manier om uw kantoorruimte een boost te geven zonder een fortuin uit te geven. Ontdek met deze handige gids hoe het verven en inpakken van kantoormeubilair je werkplek kan opfrissen.
De kantoor trends voor de komende jaren
De bedrijfscultuur van uw bedrijf wordt weerspiegeld in uw kantoorinrichting. Als u oud, oncomfortabel meubilair heeft en een gebrek aan zonlicht in uw ruimte, kunnen uw werknemers zich ontevreden, niet betrokken en zelfs minder productief voelen. Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit dat werknemers zich prettig, ontspannen en gemotiveerd voelen in hun werkomgeving.

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen