Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Kantoor inspiratie

Wanneer kan je het beste kantoormeubilair kopen?
Weten wanneer u kantoormeubilair moet kopen, kan een kunst zijn. Bedrijven en kantoormanagers kennen de complexiteit van het kiezen en bestellen van meubels die passen bij de ruimte, de medewerkers en het budget. Er zijn veel redenen waarom u overweegt om nieuw kantoormeubilair aan te schaffen, zoals:
Hoe u het beste bureauformaat voor uw kantoor kiest
Het kiezen van het juiste bureau kan de toon zetten voor uw werkdag. Een bureau van de juiste maat geeft u ruimte om te werken en ruimte voor uw be...
5 fouten om te vermijden bij het online bestellen van kantoormeubilair
Online kantoormeubilair bestellen lijkt misschien een gemakkelijke taak. U moet echter uw budget, indelingsplannen, functie en comfort en meer in evenwicht houden. En aangezien u de cabines, bureaus of stoelen waarschijnlijk pas persoonlijk zult zien als ze aankomen, moet u vertrouwen op afbeeldingen, beschrijvingen en verkopers.
Welke soorten kantoorstoelen zijn er?
Comfortabele stoelen van hoge kwaliteit kunnen ervoor zorgen dat werknemers zich op hun gemak voelen en dat gasten zich welkom voelen, dus het is essentieel om het juiste type kantoorstoel te hebben. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende soorten kantoorstoelen en om te bepalen welke uw kantoor nodig heeft.
Online kantoormeubilair bestellen of In de winkel wat is het beste?

Kantoormeubilair kopen kan soms een flinke investering zijn. Daarom is het van  belang om oplossingen te kopen waar uw bedrijf het meeste profijt van heeft. In deze gids schetsen we de verschillende voordelen van het online kopen van kantoormeubilair versus in de winkel.

De gevolgen van een niet ergonomische werkplek
Vergeleken met andere banen lijken kantoorfuncties in eerste instantie veel minder belastend voor het lichaam. In plaats van zware machines te bedienen, zware producten te verplaatsen of hun hele dienst in productielijnen of achter kassa's te staan, kunnen kantoormedewerkers het grootste deel van hun dag aan hun bureau zitten. Daarom zou je kunnen denken dat kantoormedewerkers de ergste werkgerelateerde fysieke belasting vermijden.
Welk stoelmateriaal is het beste voor jou?
Uw werknemers brengen meer dan 40 uur per week op kantoor door - en het grootste deel van deze tijd wordt zittend in stoelen doorgebracht. Daarom is het van vitaal belang om rekening te houden met factoren als stijl, duurzaamheid, betaalbaarheid en comfort bij het kiezen van het beste materiaal voor bureaustoelen voor uw bedrijf. In deze gids bespreken we de vele voor- en nadelen van materialen voor bureaustoelen.
Welke bureaustoel voor thuiswerken?
We kunnen er niet meer om heen thuiswerken is en blijft! Het is zelfs nu wettelijk bepaald dat jij recht hebt om thuis te werken in Nederland! Wat ons het enige land ter wereld maakt waar thuiswerken een wettelijke kwestie is geworden. Best bijzonder maar er komt een hoop kijken bij thuiswerken. 

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen