Kantoor inspiratie - Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Kantoor inspiratie

Waar moet je op letten bij een ergonomische bureaustoel 2dehands bestellen?
Als u op zoek bent naar een goedkopere ergonomische bureaustoel, is het overwegen waard om een tweedehands exemplaar te kopen. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het vinden en kopen van een geschikte tweedehands ergonomische bureaustoel:
Waar moet je op letten bij het kiezen van een zit sta bureau tweedehands?
Zit sta bureau kunnen vrij duur zijn.. Vooral omdat ze erg lang meegaan en vaak van de juiste materialen worden gemaakt. Maar hier kunnen ook voordelen voor je bij zitten. Dit omdat als je hem tweedehands koopt je vaak kan genieten van de kwaliteit nog voor een langere periode. Alleen zijn er een hele hoop "rommel" zit sta bureaus in de markt die tweedehands geen waarde meer hebben omdat ze heel vaak stuk gaan. Daarom willen we jou met behulp van deze blog informeren over alle punten waar je op moet letten bij het kiezen van een zit sta bureau tweedehands.
Waar moet je op letten bij het kiezen van een kinderbureau?
Waarom een ​​kinderbureau kopen? Thuiswerken is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Niet alleen voor ouders, maar ook voor kinderen. Kinderen kunnen ook profiteren van een geweldige plek om huiswerk te maken, te knutselen of in te kleuren. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een bureau voor je kind? Mooie kinderbureaus zijn makkelijk te vinden, maar zijn ze ook echt de slimste keuze? We hebben op een rijtje gezet waar je op moet letten bij het kopen van een bureau. Zo voorkom je miskopen! 
Wat zijn de verschillen tussen een mesh en comfort rug voor een bureuastoel?
Bij de klantenservice van Workliving krijgen we de vraag bijna dagelijks: "Wat zijn de verschillen tussen een mesh en comfort rug voor een bureuastoel?" Nu willen we hier graag meer duidelijkheid over geven zodat jij weet welke keuze bij jou past!
Het creëren van een permanente thuiswerkoplossing
Een eenvoudige gids voor het creëren van een duurzame werkomgeving op afstand als u van plan bent om permanent te werken
Tips voor het inrichten van je eigen thuiskantoor
Eens gezien als een luxe, wordt het hebben van een kantoorruimte aan huis steeds gebruikelijker, waarbij werken op afstand een haalbare optie is voor een toenemend aantal werknemers. Of je nu maar een paar ochtenden werkt of 50 uur per week vanuit huis werkt, het creëren van de juiste omgeving is erg belangrijk om jezelf gezond, gelukkig en productief te houden.
De beste kleuren voor bureaus
De kleuropties voor bureaus waren vroeger beperkt. Nu kunt u een bureau in bijna elke kleur krijgen. Met zoveel keuzes kan het moeilijk zijn om te beslissen welk kleurenbureau je moet hebben. De kleur van uw bureau is belangrijk, en sommige stimuleren de productiviteit meer dan andere.
Hoe u uw kantoor milieuvriendelijker kunt maken
Tegenwoordig is een kantoor dat niet milieuvriendelijk is, achterhaald en uit de mode. Om de snel veranderende industrie en omgeving bij te houden, hebben bedrijven kantoren nodig die milieuvriendelijk zijn en prioriteit geven aan duurzaamheid. Behalve dat het goed is voor het milieu, biedt een milieuvriendelijk kantoor uw bedrijf vele andere voordelen.

In dit artikel bekijken we waarom het essentieel is om groen te gaan, de voordelen van groen gaan en enkele specifieke manieren voor bedrijven om groen te gaan. Dus als u op zoek bent naar manieren om uw kantoor milieuvriendelijker en maatschappelijk verantwoorder te maken, lees dan verder!

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen