Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Kantoor inspiratie

Wat zijn de beste kantoorplanten? en het integreren van de natuur in uw kantoor
Of je nu een nieuwe kantoorruimte ontwerpt of op zoek bent naar manieren om je bestaande ruimte te vernieuwen, kantoorplanten zijn een geweldige manier om unieke designelementen toe te voegen. Bovendien zijn planten buitengewoon nuttig op de werkplek.

Blijf lezen om erachter te komen hoe u de beste plant voor uw kantoor kiest en welke planten u moet vermijden.
Hoe u de beste bureaugrootte voor uw kantoor kiest
Het kiezen van het juiste bureau kan de toon zetten voor uw werkdag. Een bureau van de juiste maat geeft u ruimte om te werken en ruimte voor uw benodigdheden. Zorg voor voldoende beenruimte en opbergruimte met bureaus van Workliving.
Hoe refurbish ik zelf mijn kantoormeubilair? Schilderen, Wrappen het eerst makkelijk zelf refurbishen!
Kantoormeubilair is functioneel en duurzaam. Hoewel het fantastisch is dat dergelijke stukken zo lang meegaan, raken ze na een tijdje verouderd. Als uw kantoormeubilair betere dagen heeft gekend, is het misschien tijd voor een upgrade. Niet elk budget laat echter volledig nieuw vervangend meubilair toe. Er is een meer kostenefficiënte manier om uw kantoorruimte een boost te geven zonder een fortuin uit te geven. Ontdek met deze handige gids hoe het verven en inpakken van kantoormeubilair je werkplek kan opfrissen.
De kantoor trends voor de komende jaren
De bedrijfscultuur van uw bedrijf wordt weerspiegeld in uw kantoorinrichting. Als u oud, oncomfortabel meubilair heeft en een gebrek aan zonlicht in uw ruimte, kunnen uw werknemers zich ontevreden, niet betrokken en zelfs minder productief voelen. Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit dat werknemers zich prettig, ontspannen en gemotiveerd voelen in hun werkomgeving.
Wat hebben we geleerd na twee jaar thuiswerken?

Twee jaar na de 'grote verspreiding' van 's werelds kantoorpersoneel stellen we de vraag, wat hebben we precies geleerd tijdens de laatste 24 maanden van werken op afstand?

De 5 beste refurbished bureaustoelen onder €250,-
We hebben met zijn alle steeds minder te besteden de laatste tijd. Laten we hopen dat wanneer je dit artikel leest dit al lang opgelost is. Maar tot die tijd is het verstandig om te letten op de kleintjes op het even zo te zeggen. Maar je wilt natuurlijk niet bezuinigen op een goede ergonomische bureaustoel aangezien lichamelijke klachten krijgen alles behalve wenselijk is. Daarom wouden we je graag een handje helpen met het voor selecteren van de beste refurbished bureaustoelen die aan alle eisen voldoen voor onder €250,-! Zodat jij het maximale uit je geld kan halen zonder te bezuinigen op ergonomie en comfort.
5 ontwerp tips voor kleine kantoren om de productiviteit te verhogen
Experts op het gebied van kantoorontwerp gaan heen en weer over wat het meest productieve plan is. Maken kantoortuinen werknemers productiever dan kantoorcabines, of omgekeerd? Moeten we opnieuw investeren in privékantoren? Iedereen thuis laten werken, of op een flexibel rooster? Er zijn net zoveel meningen als er opties zijn.
6 Tips voor het inrichten en ontwerpen van je eigen thuiswerkplek
Eens gezien als een luxe, wordt het hebben van een kantoorruimte thuis steeds gebruikelijker, waarbij werken op afstand een haalbare optie is voor een toenemend aantal werknemers. Of je nu een paar ochtenden of een 50-urige week thuis werkt, het creëren van de juiste omgeving is erg belangrijk om jezelf gezond, gelukkig en productief te houden.

Als je erover nadenkt om je eigen thuiskantoor te ontwerpen, of inspiratie zoekt voor het updaten van je huidige werkruimte, zijn hier 6 snelle tips voor het ontwerpen van een thuiskantoor dat werkt.

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen